Una extraña locura

Laura Kinsale

Una extraña locura

Castellano. Publicat el 24/01/2013

eBook disponible per a:
»e-Reader Liberdrac

e-Reader Liberdrac

És la forma més ràpida i còmoda. Si tens un eReader Liberdrac, quan compris un eBook, aquest estarà automàticament disponible en els dispositius associats al teu compte, només sincronitzant la biblioteca.

»Apps Liberdrac

Apps Liberdrac

És la forma més ràpida i còmoda. Si tens un iPhone, iPad o Android, amb la nostra aplicació de lectura Liberdrac, quan compris un eBook, aquest estarà automàticament disponible en els dispositius associats al teu compte, només sincronitzant la biblioteca.

»Descàrrega en PC amb DRM

Descàrrega en PC amb DRM

Descarrega l'eBook al teu ordinador i podràs llegir-lo o transferir-lo al teu dispositiu favorit (tablet, eReader, telèfon mòbil ...) a través del programa Adobe Digital Editions.Resum de l'ebook

Durante siete años, Folie se cartea con Robert, el primo de su marido enfermo que reside en la India. Poco a poco el contenido de las misivas se transforma y algunas palabras de amor se infiltran entre sus líneas.
Sin embargo, cuando Folie esté por fin libre para dar rienda suelta a sus sentimientos, Robert parece convertirse en otra persona. No solamente no le corresponde, sino que la rechaza francamente.

Una extraña locura es un gran libro que no debe perderse ningún amante del género.

«Brillante e innovadora.»
Affaire de Coeur

Fitxa detallada d'ebook

Autor Laura Kinsale
Editorial PLAZA & JANES
Grup editorial Penguin Random House Grupo Editorial España
Idioma Castellano
Categories Novel·la romànticaMitologia i sagues
Data publicació 24/01/2013
Tamany 441.34 KB
Pàgines 352
Format epub
ISBN 9788401384790

enhorabona!

La teva mostra s'ha descarregat correctament. Si tens un e-reader Liberdrac o l'aplicació d'Android o IOS instal·lada el tindràs llest per llegir quan sincronitzis la teva biblioteca.

Ho sentim!

La inclusió de la mostra del llibre {{book.title}} a la teva biblioteca no s'ha pogut realitzar correctament.

Els nostres tècnics han estat notificats i intentaran solucionar la incidència perquè puguis gaudir del llibre el més ràpid possible.

Sentim les molèsties que aquesta incidència t'hagi pogut ocasionar.